Enviament gratuit a partir de 80€

FAQ

Garantia de devolució

Si no quedes satiset o simplement ja no vols el teu producte, disposes d'un termini de 14 dies hàbils per a retornar el producte amb el qual no et sentis satisfet. 

Important: al tractar-se de productes de finalitat sanitària, no es podrà fer la devolució de cap article que hagi estat desprecintat, obert o utilitzat.

Temps d'enviament

Quant temps trigaré a rebre la meva comanda?

El termini d'execució de les comandes és variable ja que hi ha productes que tenim en estoc i productes que es realitzen sobre comanda. En el cas de productes que tinguem en estoc el termini des que és demanat i confirmat amb el pagament fins que arriba a les teves mans pot oscil·lar entre els 3 i els 8 dies. En el cas de productes realitzats sobre comanda el termini és d'entre 10 i 12 dies. 

Si la teva comanda és Urgent pots contractar el nostre servei 24-72 hores seguint els passos del següent punt.

Els terminis es compten a partir de la data en què s'ha realitzat el pagament. En el cas de transferència et recomanem que enviïs còpia del pagament, això agilitarà el termini entre 2 i 3 dies.

Què passa si no estic a casa en el moment del lliurament?

Si no estàs a casa, l'empresa de transport et deixarà una nota d'avís perquè puguis posar-te en contacte amb ells i concertar un segon lliurament, en un altre moment, sense despeses addicionals. Si tens problemes perquè es realitzi el lliurament posa't en contacte amb nosaltres recorda que estem perquè tot surti segons l'esperat.

Comandes urgents

Totes les comandes que hagin de ser servides en un termini inferior a les 72 hores se'ls afegirà un import de 30 € en concepte de GESTIÓ URGENT .


Per a poder tenir la teva comanda URGENT hauràs de fer aquestes dues coses:

1-Realització de Comanda.

2-Contacte amb el nostre Departament Comercial ( IMPRESCINDIBLE )

De no realitzar els passos indicats no ens responsabilitzarem que el seu lliurament no es realitzi en la data en ho necessites encara quan el sistema li hagi permès triar una data de lliurament abans de 72 hores a partir de la realització de la comanda.

Preu enviaments

Les tarifes d'enviaments canvien depenent dels imports de la teva comanda:

  1. Estàndard (0-11'99€) - en aquest cas els cost d'enviament pujarà a 11,74€
  2. Plus (12-79'99€) - en aquest cas els cost baixarà fins a 7'75€
  3. VIP (a partir de 80€) - si és el teu cas, no t'hauràs de preocupar, ja que et REGALAREM l'Enviament.

Empresa d'enviaments

Quina empresa s'encarrega de lliurar els paquets?

Tots els anys negociem els nostres enviaments amb les agències de transport, aprofitem el nostre volum d'enviaments perquè enviar la teva comanda surti més barat, però amb garantias.

Sempre emprem agències de transport urgent com pot ser MRW perquè la teva comanda no estigui més de 24 hores viatjant, d'aquest manera evitem qualsevol incidència que pogués donar-se.

Pagaments

Com puc pagar?

Pots pagar la teva comanda en l'ultimo pas per Transferència Bancària, Targeta de Crèdit o PayPal, per a pagament contrareembolso és imprescindible que et posis en contacte amb el nostre departament comercial per a valorar aquesta opció de pagament depenent de la mena de producte que hagis inclòs en la teva comanda.

Són segures les compres a Sanimasc.cat?

La seguretat de les teves dades personals i de la teva targeta, és total. A Sanimasc.cat complim amb la normativa vigent de garantir, protegir i no utilitzar les teves dades personals per a altres fins que no siguin els que ens hagis autoritzat. Les dades de la teva targeta els envies directament a Visa, amb un certificat SSL que connecta amb el teu banc donant el "OK" a l'operació. Treballem amb servidors segurs, per la qual cosa és impossible que tercers puguin accedir a aquestes dades.

No puc realitzar la compra amb targeta. Què puc fer?

Un dels motius més habituals és que la targeta no estigui activada en el teu banc per a pagar a través d'Internet o que no tingui activat el protocol de seguretat . En aquest cas, el millor és que contactis amb el teu banc.

És segur pagar amb PayPal?

PayPal és còmode, ràpid i fiable. Per a poder pagar mitjançant PayPal necessitaràs registrar-se en www.paypal.es. Una vegada hagin certificat la teva identitat podràs comprar de la forma més ràpida i fiable.

Impostos

Tots els preus publicats a sanimasc.cat són sense IVA, ja que aquest es calcularà al checkout.

Com puc saber que la meva comanda s'ha registrat correctament?

Rebràs un e-mail confirmant-te que t'has registrat correctament, on incluim les dades que ens has facilitat en el procés de registre. Una vegada has tancat la comanda el sistema t'enviarà còpia de la comanda realitzada, si una vegada tancat no t'ha arribat còpia, si us plau posa't en contacte amb nosaltres mitjançant xat o e-mail. Cada canvi en la teva comanda serà informat per e-mail.

Cancel·lacions

Com puc cancel·lar una comanda?

Si desitges anul·lar una comanda, ens ho has de comunicar amb la major brevetat al nostre e-mail, indicant el número de comanda. La devolució l'efectuarem emprant la mateixa forma de pagament que has emprat tu en el moment de la compra.

Language
CA
Open drop down